Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Informační portál s WWW rozhraním
Pilný, Jiří ; Franek, Lešek (oponent) ; Bradáč, Zdeněk (vedoucí práce)
Práce se zabývá návrhem a realizací informačního portálu, který je ovládán pomocí rozhraní Ethernet. Elektronika se skládá ze tří částí: server, řídící elektronika a samotný zobrazovací panel. Zprávy k zobrazení jsou v rámci místní sítě zasílány na server nebo z něj naopak načítány. Informační portál je vybaven čidly k měření parametrů interiéru (teplota, vlhkost, tlak).
Skladové hospodářství pro Vinotéku
Michlík, Pavel ; Šeda, Miloš (oponent) ; Poliščuk, Radek (vedoucí práce)
Bakalářská práce pojednává o analýze dostupných řešení a tvorbě nové jednoduché aplikace skladového hospodářství pro vinotéku. Úkolem systému je jednoduchá správa firemních dat k vedení jednotlivých agend a prezentace vín v elektronickém obchodu. Výsledkem práce je aplikace postavená na technologii skriptovacího jazyka PHP5 a databázového systému MySQL5.
Informační portál s WWW rozhraním
Pilný, Jiří ; Franek, Lešek (oponent) ; Bradáč, Zdeněk (vedoucí práce)
Práce se zabývá návrhem a realizací informačního portálu, který je ovládán pomocí rozhraní Ethernet. Elektronika se skládá ze tří částí: server, řídící elektronika a samotný zobrazovací panel. Zprávy k zobrazení jsou v rámci místní sítě zasílány na server nebo z něj naopak načítány. Informační portál je vybaven čidly k měření parametrů interiéru (teplota, vlhkost, tlak).
Skladové hospodářství pro Vinotéku
Michlík, Pavel ; Šeda, Miloš (oponent) ; Poliščuk, Radek (vedoucí práce)
Bakalářská práce pojednává o analýze dostupných řešení a tvorbě nové jednoduché aplikace skladového hospodářství pro vinotéku. Úkolem systému je jednoduchá správa firemních dat k vedení jednotlivých agend a prezentace vín v elektronickém obchodu. Výsledkem práce je aplikace postavená na technologii skriptovacího jazyka PHP5 a databázového systému MySQL5.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.