Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Založení podniku (na příkladu rybí restaurace)
Kykalová, Aneta ; Dvořáček, Jiří (vedoucí práce) ; Špirková, Dagmar (oponent)
Cílem mé diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán, který poslouží jako výchozí dokument pro otevření mé rybí restaurace. Ve své diplomové práci se nejdříve budu snažit vytyčit teoretické poznatky, které budou stabilním pilířem pro sestavení mé praktické části. Teoretická část bude především zahrnovat všeobecné postupy pro vytvoření podnikatelského plánu, zaměřím se na specifika podnikání v gastronomii s legislativními požadavky pro malé a střední podnikání, marketingovou analýzu a marketingové strategie. Náplní praktické části práce bude již samostatný podnikatelský plán pro konkrétní restauraci zaměřenou na moderní zdravé stravování. Dále má práce obsahuje analýzu tržního prostředí, která zmapuje konkurenční prostřední a identifikuje skupinu potenciálních zákazníků. Finanční rozpočty, s marketingovými záměry a specifikace nabízeného zboží a služeb bude další stěžejní částí pro úspěšný vstup na trh.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.