Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Hodnocení rizikových procesů
Jakab, Robert ; Ráb, Jaroslav (oponent) ; Marušinec, Jaromír (vedoucí práce)
První část práce se zabývá technologií Oracle. Jsou zde zmíněny jednotlivé jazyky, kterými se s daty pracuje a jednotlivé datové typy. Je zde také vysvětlen způsob, jakým jsou data v databázi uložena. Dále jsem popsal technologii Apollo, na které je postaven informační systém Apollo. Další částí práce je analýza, ve které je popsán současný stav hodnocení rizikových procesů a požadavky, které jsou na tento modul kladeny. Následující kapitolou je implementace. V ní jsou jednotlivě popsány jak databázové schéma, tak jednotlivé části modulu ve formě záložek. Je zde důkladně vysvětlen způsob hodnocení rizika a rizikových procesů. Tato kapitola také obsahuje popis jednotlivých tiskových sestav pro tento modul. Další kapitola je věnována uvedení  modulu do provozu. Kromě samotného nasazení tohoto modulu v informačním systému Apollo je zde i kapitola o školení zaměstnanců. V závěru jsem uvedl zhodnocení dosažených výsledků, naznačil další vývoj a uvedl i můj osobní přínos.
Stanovení základních analytických parametrů mleté papriky různého geografického původu
Cagáňová, Linda ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Cieľom tejto bakalárskej práce bolo stanoviť základné analytické parametre mletej papriky rôzneho geografického pôvodu ako ASTA farbivosť, pH, obsah vlhkosti a popola. Teoretická časť sa predovšetkým zameriava na charakteristiku papriky, jej rozdelenie, chemické zloženie a výrobu mletej papriky. Taktiež sa zaoberá aj problematikou korenia konkrétne jeho rozdelením, významom a uskladnením. V experimentálnej časti sú načrtnuté jednotlivé postupy stanovenia parametrov (ASTA, pH, vlhkosť, popol) desiatich druhov mletých paprík. Hodnoty ASTA farbivosti vzoriek sa pohybovali v rozmedzí 80 – 175 ASTA jednotiek. Analýzou pH bolo preukázané, že všetky vzorky paprikových extraktov vykazovali kyslý charakter s pH okolo 5. Obsah celkovej vlhkosti a popola prítomného vo vzorkách predstavoval 8 – 15 % a 5 – 7 % hm.
Stanovení základních analytických parametrů mleté papriky různého geografického původu
Cagáňová, Linda ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Cieľom tejto bakalárskej práce bolo stanoviť základné analytické parametre mletej papriky rôzneho geografického pôvodu ako ASTA farbivosť, pH, obsah vlhkosti a popola. Teoretická časť sa predovšetkým zameriava na charakteristiku papriky, jej rozdelenie, chemické zloženie a výrobu mletej papriky. Taktiež sa zaoberá aj problematikou korenia konkrétne jeho rozdelením, významom a uskladnením. V experimentálnej časti sú načrtnuté jednotlivé postupy stanovenia parametrov (ASTA, pH, vlhkosť, popol) desiatich druhov mletých paprík. Hodnoty ASTA farbivosti vzoriek sa pohybovali v rozmedzí 80 – 175 ASTA jednotiek. Analýzou pH bolo preukázané, že všetky vzorky paprikových extraktov vykazovali kyslý charakter s pH okolo 5. Obsah celkovej vlhkosti a popola prítomného vo vzorkách predstavoval 8 – 15 % a 5 – 7 % hm.
Hodnocení rizikových procesů
Jakab, Robert ; Ráb, Jaroslav (oponent) ; Marušinec, Jaromír (vedoucí práce)
První část práce se zabývá technologií Oracle. Jsou zde zmíněny jednotlivé jazyky, kterými se s daty pracuje a jednotlivé datové typy. Je zde také vysvětlen způsob, jakým jsou data v databázi uložena. Dále jsem popsal technologii Apollo, na které je postaven informační systém Apollo. Další částí práce je analýza, ve které je popsán současný stav hodnocení rizikových procesů a požadavky, které jsou na tento modul kladeny. Následující kapitolou je implementace. V ní jsou jednotlivě popsány jak databázové schéma, tak jednotlivé části modulu ve formě záložek. Je zde důkladně vysvětlen způsob hodnocení rizika a rizikových procesů. Tato kapitola také obsahuje popis jednotlivých tiskových sestav pro tento modul. Další kapitola je věnována uvedení  modulu do provozu. Kromě samotného nasazení tohoto modulu v informačním systému Apollo je zde i kapitola o školení zaměstnanců. V závěru jsem uvedl zhodnocení dosažených výsledků, naznačil další vývoj a uvedl i můj osobní přínos.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.