Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza vybrané firmy
Závěrková, Jana ; Janáč, František (oponent) ; Pernica, Martin (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na komplexní a částečně finanční analýzu vybraného podniku. V bakalářské práci jsou popsány metody jednotlivých analýz, způsob jejich využití a samotná aplikace analýz na reálný podnik. Podnikové hodnoty jsou srovnávány s teoretickými poznatky. Nezbytnou součástí práce jsou návrhy a doporučení, která pomohou slabá místa podniku odstranit, popřípadě je zmírnit.
Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod
Lucký, Jakub ; Herzogová, Eva (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je analýza Wine wellness centra v Hustopečích. Práce je rozdělena do několika částí. V úvodní části jsou popsána teoretická východiska, následuje analýza vybraného subjektu pomocí PESTLE analýzy, Porterova pěti faktorového modelu, marketingového mixu a SWOT analýzy. Na základě těchto analýz je navrženo doporučení a návrhy řešení.
Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod
Lucký, Jakub ; Herzogová, Eva (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je analýza Wine wellness centra v Hustopečích. Práce je rozdělena do několika částí. V úvodní části jsou popsána teoretická východiska, následuje analýza vybraného subjektu pomocí PESTLE analýzy, Porterova pěti faktorového modelu, marketingového mixu a SWOT analýzy. Na základě těchto analýz je navrženo doporučení a návrhy řešení.
Analýza vybrané firmy
Závěrková, Jana ; Janáč, František (oponent) ; Pernica, Martin (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na komplexní a částečně finanční analýzu vybraného podniku. V bakalářské práci jsou popsány metody jednotlivých analýz, způsob jejich využití a samotná aplikace analýz na reálný podnik. Podnikové hodnoty jsou srovnávány s teoretickými poznatky. Nezbytnou součástí práce jsou návrhy a doporučení, která pomohou slabá místa podniku odstranit, popřípadě je zmírnit.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.