Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Regionální charakteristiky komunálního odpadu
Švarc, Vít ; Gregor, Jiří (oponent) ; Kropáč, Jiří (vedoucí práce)
Práce popisuje současný stav odpadového hospodářství České republiky a hodnotí vliv drobných podniků na produkci komunálního odpadu v jednotlivých českých regionech. Hlavním cílem práce je vytvoření modelu produkce komunálních odpadů se zaměřením na tzv. živnostenský odpad, tedy průmyslový odpad, který je součástí odpadu z obecních systémů nakládání s odpadem. Práce vychází ze statistických údajů o produkci komunálních odpadů, údajů o zastoupení drobného průmyslu v českých obcích a využívá korelační a regresní analýzy.
Regionální charakteristiky komunálního odpadu
Švarc, Vít ; Gregor, Jiří (oponent) ; Kropáč, Jiří (vedoucí práce)
Práce popisuje současný stav odpadového hospodářství České republiky a hodnotí vliv drobných podniků na produkci komunálního odpadu v jednotlivých českých regionech. Hlavním cílem práce je vytvoření modelu produkce komunálních odpadů se zaměřením na tzv. živnostenský odpad, tedy průmyslový odpad, který je součástí odpadu z obecních systémů nakládání s odpadem. Práce vychází ze statistických údajů o produkci komunálních odpadů, údajů o zastoupení drobného průmyslu v českých obcích a využívá korelační a regresní analýzy.
Živnostenský odpad a jeho úloha v obecních systémech nakládání s komunálními odpady
Kubíček, Radim ; Slavík, Jan (vedoucí práce) ; Šeflová, Jitka (oponent)
Bakalářská práce se zabývá problematikou živnostenských odpadů produkovaných podnikatelskými subjekty. Taktéž přibližuje metodiku kvantifikace živnostenských odpadů, která pomáhá obcím získat více informací o efektivitě stávajícího systému komunálního odpadu. Na základě využití metodiky kvantifikace živnostenského odpadu je pak hypoteticky modelován a vyčíslen efekt "černého pasažéra" v podobě živnostníků, kteří zneužívají komunální odpadový systém.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.