Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Technologie výroby ochucených ciderů
Jarešová, Jana
Tato práce se zabývá technologií výroby ciderů, ochucených ciderů a především ledových ciderů založených na kryokoncentraci. Vyrobeny byly tři druhy cideru: klasický cider – fermentací jablečné šťávy, cider inspirovaný Quebeckým „cidre de glance“ ledovým ciderem – metodou kryokoncentrace a cider vymražený zpětně tzv. „applejack“ – vyrobený z části klasického cideru pomocí následné kryokoncentrace. První ročník byl z moštu odrůdy Idared, druhý ročník byl z moštu odrůdy Golden Delicious. Analyticky byl hodnocen obsah antioxidantů, alkoholu, zbytkového cukru, titrovatelných kyselin a hodnota pH.
Technologie výroby cideru
Jarešová, Jana
Bakalářská práce se zabývá problematikou technologického postupu výroby cideru, který se liší nejen mezi jednotlivými zeměmi, ale i producent od producenta. Práce obsahuje několik částí. Nejprve je popsána česká legislativa cideru, dále historie v kontextu zemí s dlouhou ciderovou tradicí, celý technologický postup seřazený v jednotlivých krocích uspořádaných logicky za sebou od výběru jablek po stáčení cideru. V poslední části bylo cílem přiblížit situaci ciderů na českém trhu a představit několik českých producentů.
Dopady diverzifikace činností ve venkovském prostoru
JAREŠOVÁ, Jana
Diplomová práce je zaměřena na využití Programu rozvoje venkova, detailně Osy III., na rozvoj venkovského prostoru. Cílem práce je zanalyzování konkrétních podmínek pro diverzifikaci v jižních Čechách a jejich zhodnocení na bázi projektů financovaných z Programu rozvoje venkova ČR. V praktické části je poskytnuta základní charakteristika Jihočeského kraje a SWOT analýza Jihočeského kraje. Dále jsou zanalyzovány žádosti o dotace Programu rozvoje venkova ČR, detailně Osy III. v letech 2007 - 2010. Uvedeno jsou také dopady Programu rozvoje venkova ČR včetně výsledkových a výstupových indikátorů.
Architektura organizační struktury ve vybraném podniku
JAREŠOVÁ, Jana
Teoretická část se zaměřuje na organizaci, organizování, organizační struktury a její typy. Praktická část práce obsahuje analýzou organizační struktury farmaceutického velkoobchodu. Na základě provedených analýz navrhuji zlepšení.

Viz též: podobná jména autorů
4 JAREŠOVÁ, Jana
2 JAREŠOVÁ, Jiřina
2 Jarešová, Jindřiška
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.