Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 12 záznamů.  předchozí11 - 12  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vývoj obchodu s biopotravinami v České republice
Otýsová, Michaela ; Šánová, Petra (vedoucí práce) ; Hrubcová, Barbora (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá ekologickým zemědělstvím a biopotravinami. Cílem je analyzovat vývoj obchodu s biopotravinami v České republice za posledních deset let a porovnat ho s trendem prodeje ve firmě bio nebio s.r.o. Výsledků v této práci bylo dosaženo zpracováním dat poskytnutých Ministerstvem zemědělství a zkoumanou firmou. Data jsou zpracována v tabulkách a pro zpřehlednění jsou některá převedena do grafů. Z výsledků této práce vyplývá, že trh s biopotravinami v České republice má převážně rostoucí charakter stejně jako vývoj sledované společnosti. Lze konstatovat, že rozvoj firmy je mírně ovlivněn celkovým vývojem na trhu biopotravin, a to na základě vývoje obratů.
Spotřebitelské preference rodičů dětí základních škol v rámci zdravého životního stylu
Vojtěchovská, Anna ; Šánová, Petra (vedoucí práce) ; Hrubcová, Barbora (oponent)
Předmětem bakalářské práce je zhodnocení spotřebitelských preferencí rodičů dětí základní školy v rámci zdravého životního stylu. Záměrem práce je především zjištění do jaké míry se rodiče zajímají o zdravý životní styl a zároveň zdali k tomu to stylu života vedou i své dětí. Teoretická východiska obsahují obecnou charakteristiku zdravého životního stylu a zásady zdravého stravování se zaměřením na děti ZŠ, definují základní administrativní podklady týkajících se školního stravování a v neposlední řadě se teoretická část zaobírá spotřebitelskými preferencemi. Vlastní zpracování bylo provedeno prostřednictvím dotazníkového šetření, které bylo zaměřeno především na dosažení cílů práce. Kvantitativní průzkum byl vyhodnocen a posléze byly stanoveny určitá doporučení.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 12 záznamů.   předchozí11 - 12  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.