Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Sikora, Antonín ; Dupanov, V. O. ; Kratochvíl, Jaroslav ; Zámečník, J.
Klasická DSC technika byla použita ke studiu vodných roztoků sacharosy v celém koncentračním rozsahu a v teplotní oblasti -120 až 30 °C.
Termické vlastnosti dehydratovaných semen zeleniny
Zámečník, J. ; Černošková, E. ; Sikora, Antonín ; Bilavčík, A.
Na základě DSC měření semen s definovanou aktivitou vody bylo zjištěno, že semena ředkvičky mají menší množství silně vázané vody než semena pažitky.
Opakovaná dehydratece semen pažitek a ředkvičky při pokojové teplotě
Černošková, E. ; Zámečník, J. ; Zima, Vítězslav
Metodou DSC a TG byl studován obsah vody v semenech pažitky a ředkvičky.
Stavové rovnice polymerů - vliv počátečního odhadu redukčních parametrů na výsledky jejich výpočtu
Jůza, Josef
Při určování redukčních parametrů pro stavové rovnice polymerů z PVT (tlak – objem teplota) dat má vliv postup určení jejich výchozí hodnoty pro výpočet, čímž se zabývá přednáška.
Sledování obsahu vody v semenech pažitky a ředkvičky v závislosti na relativní vlhkosti atmosféry
Černošková, E. ; Zima, Vítězslav ; Zámečník, J.
Metodou DSC a termogravimetrií byl zjišťován obsah vody v semenech ředkvičky a pažitky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.