Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vliv různých technologií mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce shrnuje konvenční technologie mletí při výrobě Portlandského cementu. Hlouběji se pak zabývá technologiemi potenciálně využitelnými, tedy vysokoenergetickým mletím, s využitím mechanochemické aktivace. Současně sleduje také vliv různých typů intenzifikátorů mletí.
Vliv různé technologie mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Všianský,, Dalibor (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem různých technologií vysokoenergetického mletí na krystalografické vlastnosti hlavních minerálů portlandského cementu a jeho granulometrické vlastnosti. Dále sleduje vliv konvenční a vysokorychlostní technologie mletí na výsledné fyzikálně-mechanické vlastnosti portlandského cementu v závislosti na jeho době odležení.
Vliv různé technologie mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Všianský,, Dalibor (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem různých technologií vysokoenergetického mletí na krystalografické vlastnosti hlavních minerálů portlandského cementu a jeho granulometrické vlastnosti. Dále sleduje vliv konvenční a vysokorychlostní technologie mletí na výsledné fyzikálně-mechanické vlastnosti portlandského cementu v závislosti na jeho době odležení.
Vliv různých technologií mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce shrnuje konvenční technologie mletí při výrobě Portlandského cementu. Hlouběji se pak zabývá technologiemi potenciálně využitelnými, tedy vysokoenergetickým mletím, s využitím mechanochemické aktivace. Současně sleduje také vliv různých typů intenzifikátorů mletí.

Viz též: podobná jména autorů
6 Šveda, Martin
6 Švéda, Martin
4 Švéda, Miloš
4 Švéda, Miroslav
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.