Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Moderní internetové poradenství
Šmídová, Zdeňka ; Valenčík, Ivo (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
V současné době se nakupování po internetu stalo běžnou realitou. Snaha o zdokonalení služeb je často limitována neznalostí zákazníků. Cílem této práce je ukázat možnosti využití internetového poradenství v oboru pojištění. Výsledný systém nabízí uživateli rozsáhlé možnosti v oblastech produktů a služeb nabízených firmou RPM Pojišťovacího makléřství spol. s r.o..
Nástroje a metody pro měření a snižování rizika
Šmídová, Zdeňka ; Strnadová, Michala (oponent) ; Škapa, Stanislav (vedoucí práce)
Obsahem této diplomové práce je kritická analýza stávajících způsobů snižování rizik ve firmě, zabývající se potravinářskou výrobou. Na základě zjištěných informací navrhnout nástroje a metody pro měření a snižování rizik zejména v oblasti personální a potravinové výroby. Potravinářský průmysl s sebou přináší velké množství specifik daného oboru, jako je odborné personální zázemí, stále se zvyšující požadavky na úroveň hygieny (jak ze strany kontrolních úřadů, tak i ze strany spotřebitelů), tak i udržení kroku s novými trendy a technologiemi. Hlavním přínosem této práce je ve vybrané firmě ukázat jak s pomocí práce s riziky lze obstát ve vysoce konkurenčním prostředí
Moderní internetové poradenství
Šmídová, Zdeňka ; Valenčík, Ivo (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
V současné době se nakupování po internetu stalo běžnou realitou. Snaha o zdokonalení služeb je často limitována neznalostí zákazníků. Cílem této práce je ukázat možnosti využití internetového poradenství v oboru pojištění. Výsledný systém nabízí uživateli rozsáhlé možnosti v oblastech produktů a služeb nabízených firmou RPM Pojišťovacího makléřství spol. s r.o..
Nástroje a metody pro měření a snižování rizika
Šmídová, Zdeňka ; Strnadová, Michala (oponent) ; Škapa, Stanislav (vedoucí práce)
Obsahem této diplomové práce je kritická analýza stávajících způsobů snižování rizik ve firmě, zabývající se potravinářskou výrobou. Na základě zjištěných informací navrhnout nástroje a metody pro měření a snižování rizik zejména v oblasti personální a potravinové výroby. Potravinářský průmysl s sebou přináší velké množství specifik daného oboru, jako je odborné personální zázemí, stále se zvyšující požadavky na úroveň hygieny (jak ze strany kontrolních úřadů, tak i ze strany spotřebitelů), tak i udržení kroku s novými trendy a technologiemi. Hlavním přínosem této práce je ve vybrané firmě ukázat jak s pomocí práce s riziky lze obstát ve vysoce konkurenčním prostředí
Konkurenceschopnost vybrané organizace
ŠMÍDOVÁ, Zdeňka
Cílem diplomové práce je zhodnocení současné situace vybrané organizace a navržení strategie směřující k posílení její konkurenceschopnosti. V práci byla provedena analýza vnitřního a vnějšího prostředí. V poslední části práce byla sestavena SWOT analýza, ze které následně vyšla strategie, kterou by se měl podnik řídit.
Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku
ŠMÍDOVÁ, Zdeňka
Cílem bakalářské práce je zhodnotit současnou situaci podniku pomocí analýzy vnitřního prostředí. Na základě zjištěných poznatků poté navrhnout optimální strategii pro daný podnik, která by zlepšila jeho postavení na trhu. Vnitřní prostředí bylo zhodnoceno analýzou výsledků v jednotlivých funkcionálních oblastech. Analyzovanými oblastmi byly finance, marketing a lidské zdroje. Dále byla provedena SWOT analýza, ze které vyšla strategie, kterou by se měl podnik dále řídit.

Viz též: podobná jména autorů
6 ŠMÍDOVÁ, Zdeňka
4 Šmídová, Zlata
4 Šmídová, Zuzana
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.