Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Šimáčková, Markéta ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Mejdrech, Vlastimil (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá volbou formy podnikání v gastronomii. Cílem této práce je usnadnění rozhodování při volbě vhodné formy podnikání při otevření restaurace. V teoretické části je popsána problematika franchisingu a následně rozepsán postup při otevření franchisové restaurace. V praktické části je toto téma uvedeno do praxe. Je zde ukázán postup otevření franchisové pobočky řetězce Taco Bell v Praze. Druhá polovina praktické části je tvořena příkladem otevření mexické restaurace vlastní značky. Součástí praktické části je vždy stručný nástin příjmů a výdajů dané restaurace. V závěru bakalářské práce jsou stručně popsány a porovnány obě možnosti podnikání v gastronomii a následně je vybrána vhodnější forma pro otevření restaurace.

Viz též: podobná jména autorů
4 Šimáčková, Marcela
1 Šimáčková, Martina
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.