Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský záměr - založení půjčovny profesionálního nářadí
Kůrková, Ivana ; Pilch, Přemysl (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu k založení půjčovny profesionálního nářadí. Práce se skládá z části teoretické a praktické. Teoretická část vymezuje základní pojmy a jejich definice související s podnikatelským plánem a praktická část aplikaci těchto pojmů. Výstupem bude zpracování podnikatelského plánu pro otevření nové provozovny.
Podnikatelský záměr - založení půjčovny profesionálního nářadí
Kůrková, Ivana ; Pilch, Přemysl (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu k založení půjčovny profesionálního nářadí. Práce se skládá z části teoretické a praktické. Teoretická část vymezuje základní pojmy a jejich definice související s podnikatelským plánem a praktická část aplikaci těchto pojmů. Výstupem bude zpracování podnikatelského plánu pro otevření nové provozovny.
Možnosti rozvoje sebepojetí žáka na 2.stupni ZŠ se zřetelem ke kurzům artefiletiky
Kůrková, Ivana ; Valenta, Josef (vedoucí práce) ; Koťa, Jaroslav (oponent)
Tato diplomová práce pojednává o možnostech vlivu učitele na sebepojetí žáků. První část práce obsahuje vymezení základních pojmů, vysvětlení procesu formování sebepojetí a klade si za cíl poukázat na základní problémy, s nimiž se žáci ve vztahu k sobě potýkají. Cílem druhé části je ukázat konkrétní možnosti, jak může učitel v běžné škole sebepojetí svých žáků pozitivně ovlivňovat (s důrazem na potenciál osobnostní a sociální výchovy a kooperativního vyučování). Třetí část představuje artefiletiku jako možnost, jíž může učitel (či škola) v této snaze využít. Součástí této části je empirické šetření zjišťující jaký pozitivní přínos reflektují účastníci kurzu artefi1etiky ve vztahu ke svému sebepojetí.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.