Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 249 záznamů.  začátekpředchozí227 - 236dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Výběr značky piva českými konzumenty v roce 2007
Vinopal, Jiří
V rámci dlouhodobého projektu zkoumání fenoménu piva v české společnosti byla v září 2007 sledována také problematika značky a identifikace s ní. Tisková zpráva přináší základní souhrnné informace o podílech lidí, kteří mají v oblibě nějakou značku piva, o jejich věrnosti oblíbeným značkám a ochotě vyzkoušet neznámou na úkor značky dobře známé. Pozornost je věnována také lokálnímu aspektu preference značky a vývoji vybraných ukazatelů od roku 2004.
Konzumace piva v České republice v roce 2007
Vinopal, Jiří
V rámci dlouhodobého projektu zkoumání fenoménu piva v české společnosti byla v září 2007 sledována také problematika jeho konzumace. Tisková zpráva přináší základní souhrnné informace o podílu lidí, kteří pivo pijí, a o jimi uváděném průměrném množství a frekvenci konzumace. Pozornost je věnována také rozdílům mezi podskupinami obyvatel a vývoji těchto aspektů v české společnosti od roku 2004.
Výběr piva českými konzumenty v roce 2006
Vinopal, Jiří
V zářijovém výzkumu byly zopakovány otázky z výzkumu Hospody a pivo v české společnosti z roku 2004. Zpráva poskytuje základní informace o některých aspektech určujících výběr piva českými konzumenty. Mimo jiné se dotýká problematiky typu oblíbeného piva, preference konkrétních značek, upřednostňování produktů z pivovarů působících v regionu bydliště nebo důležitosti ceny a chuti při výběru piva.
Místo české hospody mezi restauračními zařízeními v roce 2006
Vinopal, Jiří
V zářijovém výzkumu byly zopakovány otázky z výzkumu Hospody a pivo v české společnosti z roku 2004. Výsledky ukazují jaká jsou nejoblíbenější pohostinská zařízení v ČR, důvody navštěvnosti těchto zařízení a jaké je postavení hospody mezi těmito zařízeními
Názory veřejnosti na české pivo a pivovarnictví
Vinopal, Jiří
V zářijovém výzkumu byly zopakovány otázky z výzkumu Hospody a pivo v české společnosti z roku 2004. Výsledky ukazují postoj občanů ke spotřebě piva v české společnosti, dovozu zahraničních značek piva a budoucnost pivovarnictví v ČR.
Pití piva v české společnosti
Vinopal, Jiří
V zářijovém výzkumu byly zopakovány otázky z výzkumu Hospody a pivo v české společnosti z roku 2004. Výsledky ukazují oblibu nápojů v restauračních zařízeních a množství konzumace piva ženami a muži.
Pivo v české společnosti
Vinopal, Jiří
V zářijovém výzkumu byly zopakovány otázky z výzkumu Hospody a pivo v české společnosti z roku 2004. Výsledky ukazují postavení piva a hospod v české společnosti.
České pivo a pivovarnictví očima veřejnosti
Vinopal, Jiří
CVVM použilo některé otázky z loňského projektu Hospody a pivo . Češi se vyjadřovali ke konzumaci piva v ČR, dovoz piva do ČR a jak vidí budoucnost českého piva a pivovarnictví.
EPR studium vzorků piv a pivovarských materiálů
Stopka, Pavel
Ve vzorcích byly identifikovány a stanoveny hydroxylové (OH.), nitroxidové (NO.) a stabilní organické radikály. Koncentrace těchto radikálů vykazuje maximum po 5-10 min. od otevření láhve. Je popsán vliv UV ozařování a vliv peroxidu vodíku.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 249 záznamů.   začátekpředchozí227 - 236dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.