Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 14 záznamů.  předchozí11 - 14  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Moderní řezné nástroje pro zapichování a upichování
Axmanová, Hana ; Humár, Anton (oponent) ; Píška, Miroslav (vedoucí práce)
Tato diplomová práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá moderními trendy v konstrukci řezných nástrojů pro zapichování a upichování, volbou materiálu vyměnitelných břitových destiček a druhy opotřebení nástroje a jejich klasifikací. Druhá část diplomové práce je zaměřena na výpočet objemu opotřebení řezného nástroje pro zapichování. V experimentální části bylo měřeno silové zatížení nového a opotřebovaného nástroje a naměřené hodnoty byly vyhodnoceny pomocí softwaru. Byly sestrojeny grafy silových zatížení a objemového opotřebení nástroje.
Moderní řezné nástroje pro zapichování a upichování
Poláčková, Naděžda ; Humár, Anton (oponent) ; Píška, Miroslav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá moderními řeznými nástroji pro zapichování a upichování. Hlavní částí tohoto projektu je analýza sil při zapichování za použití dvou typů utvařečů třísky, a jejich vliv na tvar třísky.
Analýza současných technologií upichování a zapichování
Švihálek, Jakub ; Slaný, Martin (oponent) ; Píška, Miroslav (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá analýzou technologií upichování a zapichování, moderními tvary výměnných břitových destiček pro tyto aplikace, používanými řeznými materiály, produktivitou a dosahovanou kvalitou obrobené plochy těmito technologiemi.
Návrh zapichovacího soustružnického nože, s VBD, pro vnitřní soustružení
Nosek, Adam ; Slaný, Martin (oponent) ; Zemčík, Oskar (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem vnitřního zapichovacího nože s výměnnou břitovou destičkou. Součástí práce je rešerše problematiky vnitřních zapichovacích nožů. Výstupem je pak samotný návrh vnitřního zapichovacího nože.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 14 záznamů.   předchozí11 - 14  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.