Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 15 záznamů.  předchozí11 - 15  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Internetové start-up projekty a jejich rizika
Sládek, Pavel ; Luc, Ladislav (vedoucí práce) ; Veber, Jaromír (oponent)
Předmětem této bakalářské práce je zmapovat oblast internetových startupů a zjistit, jaké trendy a rizika jsou spojena s jejich vývojem a spuštěním. Cílem první části práce je čtenáři nastínit, k jakým změnám v této oblasti dochází v posledních letech a jaké metodiky se při vývoji startupů nejčastěji používají. V práci je zohledněna také finanční oblast, ve které je nastíněn současný zájem investorů o nově vznikající projekty. Dále jsou popsány způsoby, jak fungují investice do startupů a představeny příležitosti od investorů na současném trhu internetových projektů. Ve druhé části práce je představen internetový startup Postuj.cz, na kterém jsou popsány chybné kroky při jeho realizaci a vyhodnocena rizika, která internetový startup postihla. Práce obsahuje vysvětlení základních pojmů s cílem poskytnout pohled na současný stav a inspiraci pro založení obdobného projektu. Hlavní přínos práce spočívá v analýze rizik, která musí zakladatel startupu zvážit v začátcích svého podnikání - jak založit vlastní startup, co může být při jeho vývoji důležité a co naopak méně. Pro zájemce o založení vlastního startupu jsou uvedeny způsoby, kterými mohou zvýšit své šance na úspěch.
Podnikatelský plán - internetová prodejna potravin
Kailová, Veronika ; Srpová, Jitka (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu internetové prodejny potravin a posouzení životaschopnosti tohoto projektu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje charakteristiku malých a středních podniků, jejich silné a slabé stránky. Dále se věnuje důvodům zahájení podnikatelské činnosti, zakladatelskému rozpočtu a struktuře podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá samotným projektem, ve kterém je sestaven podnikatelský plán se všemi jeho náležitostmi podle teoretické části. Na konci diplomové práce je závěr, ve kterém autorka shrnuje výsledky a životaschopnost podnikatelského plánu v praxi.
Podnikatelský záměr
Hoxha, Bersen ; Tyll, Ladislav (vedoucí práce) ; Kotáb, Jiří (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelský záměrem výstavby a provozování kroketové hřiště. V její teoretické části je popsán podnikatelský plán obecně. Je řečeno kdo ho vypracovává, co jej k tomu vede a jaké musí k tomu podniknout kroky. Dále je pojednáno o přínosech podnikatelského plánu. Je popsána doporučená struktura podnikatelského plánu a její jednotlivé části. V poslední fázi teoretické části jsou zmíněny zásady pro správné vypracování a prezentaci podnikatelského plánu. Obsahem praktické části je konkrétní podnikatelský plán, který zpracovává v úvodu zmíněný podnikatelský záměr. Cílem práce je vytvoření kvalitního a reálného podnikatelského plánu, který by mohl sloužit jako podklad pro získání investora, či žádosti o úvěr. Tento plán má také posloužit k ověření reálnosti a životaschopnosti záměru. Záměr byl shledán jako realizovatelný a životaschopný.
Podnikatelský záměr oční ordinace
Raušová, Aneta ; Schönfeld, Jaroslav (vedoucí práce) ; Smrčka, Luboš (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelským záměrem podniku, kterým je rozšíření firmy. Cílem práce je zjistit zda je podnikatelský záměr reálný, pomocí sestavení podnikatelského plánu na období 5 let. V teoretické části se zabývám popsáním sestavení podnikatelského plánu a v praktické části jsou jednotlivé části aplikovány na oční ordinaci.
Podnikatelský plán - Penzion Krkonoše
Paciorková, Lenka ; Dvořáček, Jiří (vedoucí práce)
Ve své diplomové práci se zabývám sestavením podnikatelského plánu na založení penzionu v Krkonoších. Nejprve předkládám teoretická východiska k jeho sestavení, dále se prakticky zaměřuji na vytvorení konkrétního plánu projektu.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 15 záznamů.   předchozí11 - 15  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.