Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 12 záznamů.  předchozí11 - 12  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Využití kruhového tréninku pro kultivaci silových schopností ve fitcentru
Svoboda, Jan ; Bunc, Václav (vedoucí práce) ; Jebavý, Radim (oponent)
Název: Využití kruhového tréninku pro kultivaci silových předpokladů ve fitcentru Zpracoval: Jan Svoboda Vedoucí bakalářské práce: Prof. Ing. Václav Bunc, CSc. Cíle: Hlavním cílem je zjistit, za jakým účelem klienti docházejí na kruhové tréninky, jaké je jejich zaměření a čeho se snaží dosáhnout. Následně zjistit na kolik je kruhový trénink efektivní a jak jim pomáhá se k jejich cílům přiblížit. Metody: Pro výzkum byla využita forma literární rešerše a ankety pro zjištění požadovaných výsledků u klientů na kruhovém tréninku. Výsledky: Klienti si přednostně vybírají kruhový trénink a dle jejich subjektivního pocitu jsou spokojeni s vedením i se svými výsledky a plnění jejich cílů. Klíčová slova: Kruhový trénink, funkční trénink, silová vytrvalost
Podnikatelský záměr nového konceptu kruhových tréninků
Nikitinová, Věra ; Kotáb, Jiří (vedoucí práce) ; Šlégr, Pavel (oponent)
Tato práce je rozdělena do dvou hlavních částí, a to teoreticko-metodologické a praktické části. V první části jsou nejprve rozebrána témata týkající se podnikání jako takového, přičemž největší důraz je zde kladen na vysvětlení podnikatelského plánu a jeho jednotlivých částí. První část je zakončena vysvětlením možného způsobu ochrany podnikatelské identity. Praktická část se již věnuje konkrétnímu oboru, kterým je v této práci založení a rozvoj kruhových tréninků. V rámci jednotlivých částí podnikatelského plánu se snažím ukázat počátek a postupné rozvinutí tohoto projektu v život a ukázat tak, jak se z původní myšlenky zakladatelů "dělat to, co nás baví jinak a lépe pro lidi" může stát úspěšný podnikatelský záměr.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 12 záznamů.   předchozí11 - 12  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.