Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vyhodnocení účetních a daňových odpisů ve vybrané účetní jednotce
Zlatníčková, Iveta ; Šišková, Jitka (vedoucí práce)
V praktické části je zaznamenán vývoj cen dvou skupin. První z nich se týká komodit, které nacházejí uplatnění převážně v sezóně a jsou prodávané na stáncích. Konkrétně se jedná o zmrzlinu z Opočna, ledovou tříšť a Staročeský trdelník. Výzkum probíhal na stáncích pouze čtyři měsíce počínaje červnem, a to z toho důvodu, že byl stánkový prodej ukončen již v říjnu. Druhou skupinou, kde byl sledován vývoj cen, byla jídla, která jsou v pravidelné nabídce jídelních lístků restaurací, jsou pro konkrétní restauraci typická a nabízí se po celý rok nezávisle na tom, zda je sezóna či nikoliv. Zde se sledovaly změny během roku od června do března, v pravidelném intervalu dvou měsíců. Práce proběhla pomocí osobního sledování a podkladem k výzkumu sloužila i spolupráce s jedním ze stánkařů. V restauracích se podařilo být v kontaktu se všemi provozními.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.