Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Italian - Czech relations on the example of exportanion of Italian gastronomy to the Czech republic
Podlešáková, Eliška ; Ferrarová, Miroslava (vedoucí práce) ; Vrzalová Hejsková, Marcela (oponent)
Diplomová práce se zabývá vztahy mezi Itálii a Českou repulikou na příkladu exportu italské gastronomie do České republiky. Teoretická část popisuje obecně hlavní aspekty italské gastronomie a vztahy mezi Itálií a Českou republikou. Soustřeďuje se na všechny takové vztahy, které mají něco společného s gastronomií. Analytická část práce se zakládá na dotaznících a detailní analýze italské gastronomie v České republice. Hlavní cíl práce je zjistit, zda italská gastronomie v České republice je skutečně italská. Dalším cílem je odhalit, do jaké míry jsou stravovací návyky Čechů, kteří navštěvují italské restaurace, ovlivněny italskými stravovacími návyky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.