Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení kvalitativních ukazatelů mléka
Vintrlíková, Eva
Tato práce se zabývá hodnocením kvalitativních znaků mléka kravského, ovčího a kozího a jejich rozdílné senzorické jakosti. Teoretická část podrobně popisuje jednotlivé znaky mléka, jako je tuk, bílkoviny, sacharidy a zaměří se na prodloužení údržnosti mléka pomocí tepelného ošetření i na základní senzorické hodnocení daných ukazatelů, včetně nejčastějších odchylek od standardů. V praktické části je shrnuto vypracování výsledků ze senzorického hodnocení různých druhů mlék se vzájemnou odlišnou tepelnou pravou či následných tepelným kuchyňským zpracováním v letech 2010--2013.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.