Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny
Skotáková, Andrea
Práce s názvem Jakostní požadavky na chlazené a zmrazované výrobky z ovoce a zeleniny byla zpracována na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v Brně na ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů v letech 2015-2017. Cílem práce bylo zhodnotit význam konzervace ovoce a zeleniny sníženou teplotou, následně zpracovat přehled o jakostních požadavcích na kvalitu zmrazovaných a chlazených výrobků z ovoce a zeleniny a poté porovnat sortiment těchto výrobků ve vybraných částech třech maloobchodních sítí. První část práce se zabývá látkovým složením neúdržných potravin a procesem konzervace sníženou teplotou. Druhá část informuje o jakostních požadavcích a požadavcích bezpečnosti kvality potravin. Dále je zde kladen důraz na srovnání zmrazovaných výrobků jednotlivých značek a průměrných cen na kilogram ve vybraných prodejnách.

Viz též: podobná jména autorů
5 Skotáková, Adéla
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.