Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Využití sociálních sítí pro podporu konkurenceschopnosti v podnicích
Rumplíková, Blanka ; Molnár, Zdeněk (vedoucí práce) ; Měsíček, Libor (oponent)
Tato práce je zaměřena na problematiku sociálních sítí. Sociální sítě jsou jedním z mnoha druhů sociálních médií, která jsou v úvodu práce definována a jsou popsány jejich charak-teristické znaky. Dále se práce soustředí na sociální sítě, možnosti vybraných představitelů sociálních sítí v oblasti marketingu a internetovému marketingu obecně. Jsou stanovena tři kritéria využití sociálních sítí v podnicích -- podpora prodeje, propagace a komunikace, ta jsou nejdříve popsána teoreticky, dále analyzována v prostředí konkrétní společnosti, kterou je společnost Student Agency a nakonec je v rámci těchto kritérií navrhnuto řešení zlepšení využívání sociálních sítí ve vybrané společnosti. Cílem práce je definovat možnosti využití sociálních sítí v podnicích, které podpoří konkurenceschopnost, dále popsat jednotlivé možnosti na reálné společnosti a navrhnout možné vylepšení.
Využití diskusních skupin pro podporu výuky na vysokých školách
Rumplíková, Blanka ; Pavlíčková, Jarmila (vedoucí práce) ; Benáčanová, Helena (oponent)
Zaměřením práce je problematika webu 2.0 vztažená na oblast vzdělávání na vysokých školách. Pojem web 2.0 je definován v první části práce, kde jsou uvedeny jeho charakteristické znaky a přehled nejvíce využívaných nástrojů. Konkrétně je tématem práce jeden z nástrojů webu 2.0, kterým jsou diskusní skupiny a jejich vliv na podporu výuky. Diskusní skupiny jsou obecně charakterizovány v druhé části, kde jsou vytvořena kritéria pro jejich srovnání a zhodnocení. Třetí část je věnována čtyřem vybraným školním diskusním fórům, která jsou popsána na základě dříve vytvořených kritérií a zhodnocena z různých pohledů. Dalším z cílů práce je zmonitorovat využívání internetových diskusních skupin studenty vysokých škol pomocí dotazníkového šetření, kterému je věnována poslední čtvrtá část této práce.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.