Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vliv vybraných parametrů na kvalitu masných výrobků
ROUŠAL, Jiří
Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, který z těchto druhů výrobků je hodnotiteli, potažmo spotřebiteli více preferován. Teoretická část práce shrnuje poznatky ze senzorické analýzy potravin včetně jejích podmínek a statistického vyhodnocení, smyslové vnímání obecně a technologii výroby trvanlivých masných výrobků. V praktické části je popsána použitá metoda a výsledky provedené hedonické zkoušky. V práci byly k hodnocení použity vzorky trvanlivých masných výrobků předních tuzemských producentů trvanlivých masných výrobků běžně distribuovaných a dostupných v obchodní síti ČR.
Analýza moderních pracovních adaptérů zemních strojů a manipulačních zařízení vhodných pro využití v integrovaném záchranném systému.
ROUŠAL, Jiří
Tato bakalářská práce na téma analýza moderních pracovních adaptérů zemních strojů a manipulačních zařízení vhodných pro využití v integrovaném záchranném systému se zabývá záchrannými operacemi v integrovaném záchranném systému a popisuje zařízení k těmto operacím používané. Ukazuje konkrétní prostředky a zařízení, které jsou v dnešní době na trhu. Dále práce stanovuje návrhy a zásady pro optimální využití těchto prostředků.

Viz též: podobná jména autorů
1 Roušal, Jan
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.