Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Particularities of French regions - Auvergne
Pometlová, Jitka ; Kalfiřtová, Eva (vedoucí práce) ; Klinka, Tomáš (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním zajímavostí francouzského kraje Auvergne. Cílem bakalářské práce je příblížení kraje, obzvláště jeho zajímavostí, přehledným způsobem, tak, aby mohla být dále didakticky zpracována a využita při výuce francouzského jazyka. Pro tuto bakalářskou práci byly jako podkladové materiály využity převážně knihy zaměřené na francouzské regiony a aktuální internetové zdroje. Bakalářská práce obsahuje úvod, pět hlavních kapitol a závěr. První z hlavních kapitol představuje kraj obecně, přírodními podmínkami se zabývá druhá kapitola, třetí kapitola pojednává o krajové ekonomice, stručný historický přehled podává čtvrtá kapitola. Nejrozsáhlejší kapitolu tvoří kapitola pátá, která se zaměřuje na krajové zajímavosti. Dále je přiložen seznam použité literatury. Poslední část bakalářské práce tvoří obrazové přílohy.
Particularities of French regions - Auvergne
Pometlová, Jitka ; Kalfiřtová, Eva (vedoucí práce) ; Klinka, Tomáš (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním zajímavostí francouzského kraje Auvergne. Cílem bakalářské práce je příblížení kraje, obzvláště jeho zajímavostí, přehledným způsobem, tak, aby mohla být dále didakticky zpracována a využita při výuce francouzského jazyka. Pro tuto bakalářskou práci byly jako podkladové materiály využity převážně knihy zaměřené na francouzské regiony a aktuální internetové zdroje. Bakalářská práce obsahuje úvod, pět hlavních kapitol a závěr. První z hlavních kapitol představuje kraj obecně, přírodními podmínkami se zabývá druhá kapitola, třetí kapitola pojednává o krajové ekonomice, stručný historický přehled podává čtvrtá kapitola. Nejrozsáhlejší kapitolu tvoří kapitola pátá, která se zaměřuje na krajové zajímavosti. Dále je přiložen seznam použité literatury. Poslední část bakalářské práce tvoří obrazové přílohy.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.