Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Výroba součástí metodou vodního paprsku
Petřek, Lukáš ; Osička, Karel (oponent) ; Kalivoda, Milan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá technologií vysokotlakého hydroabrazivního paprsku. Práce je členěna na několik částí, kde v první části je rozebrán princip činnosti technologie, porovnána naměřená střední aritmetická úchylka profilu Ra na řezaných hranách vzorku po řezu vysokotlakým hydroabrazivním paprskem se střední aritmetickou úchylkou profilu Ra danou výrobcem technologie, rozdělení abraziva včetně recyklace abraziva a dopadu odpadních vod na životní prostředí. Druhá část je zaměřena na popis jednotlivých částí technologie. Následující třetí část je věnována firmě Rychlý TOM, která se zabývá výrobou a oblastí dělení materiálu touto technologii. Dále ve čtvrté části je rozebrána výroba jednotlivých součástí. Nové trendy v oblasti technologie vysokotlakého hydroabrazivního paprsku jsou v posledním části práce. Celou práci uzavírá diskuze a závěr.
Výroba součástí metodou vodního paprsku
Petřek, Lukáš ; Osička, Karel (oponent) ; Kalivoda, Milan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá technologií vysokotlakého hydroabrazivního paprsku. Práce je členěna na několik částí, kde v první části je rozebrán princip činnosti technologie, porovnána naměřená střední aritmetická úchylka profilu Ra na řezaných hranách vzorku po řezu vysokotlakým hydroabrazivním paprskem se střední aritmetickou úchylkou profilu Ra danou výrobcem technologie, rozdělení abraziva včetně recyklace abraziva a dopadu odpadních vod na životní prostředí. Druhá část je zaměřena na popis jednotlivých částí technologie. Následující třetí část je věnována firmě Rychlý TOM, která se zabývá výrobou a oblastí dělení materiálu touto technologii. Dále ve čtvrté části je rozebrána výroba jednotlivých součástí. Nové trendy v oblasti technologie vysokotlakého hydroabrazivního paprsku jsou v posledním části práce. Celou práci uzavírá diskuze a závěr.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.