Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrh marketingového mixu nově otevřené restaurace
Štěrbová, Kristýna ; Obasi, Larry (oponent) ; Zich, Robert (vedoucí práce)
Bakalářská práce má sloužit jako podklad pro rozhodování majitele firmy při tvorbě podnikatelského záměru. Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí marketingového mixu pro nově otevíranou restauraci s názvem NIPPON SAKURA, specializovanou především na japonskou kuchyni.
Návrh marketingového mixu nově otevřené restaurace
Štěrbová, Kristýna ; Obasi, Larry (oponent) ; Zich, Robert (vedoucí práce)
Bakalářská práce má sloužit jako podklad pro rozhodování majitele firmy při tvorbě podnikatelského záměru. Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí marketingového mixu pro nově otevíranou restauraci s názvem NIPPON SAKURA, specializovanou především na japonskou kuchyni.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.