Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Zdravý životní styl a jeho dopad na spotřebitelské chování v gastronomii
Medová, Barbora ; Šánová, Petra (vedoucí práce) ; Dlubalová, Zuzana (oponent)
Tato práce se zabývá zdravým životním stylem a jeho vlivem na spotřebitelské chování v gastronomii. V úvodu teoretické části je zpracováno téma zdravý životní styl a jeho jednotlivé složky- determinanty zdraví, wellness, fitness a především oblast zdravé výživy. Druhá kapitola teoretické části se zaměřuje na problematiku chování spotřebitelů, jejich motivaci, cíle a potřeby vedoucí k nákupnímu procesu. Dále jsou zde vymezeny faktory ovlivňující nákupní proces spotřebitelů. Třetí část pojednává o gastronomii, společném stravování, formách gastronomických zařízení a souvisejících právních předpisech. Vlastní práce je založena na dotazníkovém šetření. Analyzuje a zkoumá spotřebitelské chování konzumentů, jejich preference při výběru restauračních zařízení, ve stravování a jejich zásady v dodržování zdravého životního stylu. Na základě výsledků dotazníkového šetření jsou formulována doporučení pro provozovatele gastronomických zařízení.

Viz též: podobná jména autorů
1 Medová, Bohuslava
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.