Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Dopady pandemie COVID-19 na podnikání v MSP
Maturová, Hana
Cílem diplomové práce je specifikovat dopad pandemie do odvětví gastronomie, identifikovat faktory a oblasti, které umožnily úspěšně reagovat na krizovou situaci. Jsou navrženy scénáře, jak reagovat v případě neočekávané negativní změny v odvětví gastronomie. Přehled literatury obsahuje základní pojmy z oblasti krizového managementu, krizí, analýzy odvětví a makroekonomických ukazatelů. Pro naplnění cíle práce jsou provedeny kvalitativní rozhovory s manažery podniků. Praktická část zahrnuje výsledky z polostrukturovaných rozhovorů. Následně jsou specifikovány dopady a identifikovány faktory a oblasti, které pomohly podnikům zvládnout krizi.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.