Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Využití jedlých a léčivých hub v potravinářství
LÁTALOVÁ, Tereza
Bezlepkový jídelníček může být často velmi ochuzený. Jedlé a léčivé houby se jeví jako atraktivní komodita pro rozšíření jeho diverzity, díky rychlému růstu, snadné distribuci a dobrým nutričním vlastnostem. Cílem práce bylo navrhnout bezlepkový produkt s obohacující houbovou složkou, který bude pro hodnotitele zajímavý senzoricky i nutričně, a zároveň bude sledovat trendy v potravinářství. Základem u všech vzorků byla rýžová a čiroková mouka a máslo. Variabilní složku tvořily mouky kukuřičná a pohanková a houba shiitake. V senzorickém hodnocení byly celkově lépe hodnoceny sušenky s obohacující složkou než bez ní.
Faktory určující prostorovou heterogenitu planktonních korýšů v mělkých jezerech a rybnících
LÁTALOVÁ, Tereza
Tato bakalářská práce se zabývá prostorovou heterogenitou planktonních korýšů v mělkých jezerech a rybnících, se zaměřením na podmínky v České republice. Součástí práce je projekt zabývající se touto problematikou na rybníce Rod v CHKO Třeboň.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.