Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Metody měření cukernatosti v potravinářství
Krišová, Hana
Tato bakalářská práce se zabývá metodami, pomocí kterých lze měřit obsah cukrů v potravinářství. Popisuje principy a postupy vybraných metod a měřidla vhodná pro tyto metody. U jednotlivých měřidel je vysvětleno, na jakém fyzikálním principu pracují. V další části jsou popsané metody měření cukernatosti aplikovány na konkrétní vzorky. Byly vybrány potravinářské provozy, ve kterých je možné se s měřením setkat. Je zde uveden postup a popis měření v praxi. V závěru práce jsou výsledky z praktického stanovení cukernatosti vybraných nápojů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.