Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Marketing v gastronomii
Kravchuk, Alina ; Vávra, Oldřich (vedoucí práce) ; Karlíček, Miroslav (oponent)
Cílem diplomové práce je zjistit současný stav gastronomie v České republice, zejména využití marketingových nástrojů v oboru gastronomických služeb. Teoretická část se zabývá charakteristikou gastronomie, vymezením jednotlivých pojmů, formováním povědomí o gastronomii a jejím vývojem v čase. Specifikuje marketing gastronomických služeb a popisuje jednotlivé složky marketingového mixu. Též vymezuje služby společného stravování a základní předpisy pro gastronomické provozy. Analytická část popisuje vývoj české gastronomie, analyzuje jednotlivé marketingové nástroje v oboru gastronomických služeb, zabývá se významnými gastronomickými projekty, gastronomickými událostí a průvodci. Závěr shrnuje zjištěné poznatky a navrhuje základní východiska ke zlepšení stávající situace na trhu gastronomických služeb.
Zaměstnání cizinců
Kravchuk, Alina ; Němec, Otakar (vedoucí práce) ; Beroušek, Petr (oponent)
Práce vystihuje probleblematiku legálního a nelegálního zaměstnávání cizinců v České republice.Popisuje, jaké jsou potřebné informace a dokumenty, důvody, proč zaměstnat cizince, a proč cizinci pracují "na černo", popisuji negativní stránků nelegálního zaměstnávání, a jaké existují kontroly. Bakalarskou práci jsem vypracovala na zaklade materiálů a informací, které mně poskytnul Úřad práce hl.m. Prahy.Na zavěr vyjadruji svuj názor na problematiku.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.