Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Ekonomické a finanční hodnocení společnosti a návrh implementace Balanced Scorecard
Kostov, Filip ; Dražil, Michal (oponent) ; Hornungová, Jana (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem modelu Balanced Scorecard pro skutečné prostředí společnosti SEEIF Ceramic, a.s. Práce obsahuje teoretickou část, ve které jsou objasněny základní pojmy včetně samotného modelu Balanced Scorecard a jeho jednotlivých perspektiv. V analytické části je představen podnik a provedena finanční a strategická analýza. Následně je na základě provedených analýz vyhotoven návrh implementace Balanced Scorecard, který obsahuje strategické cíle a měřítka. Tento návrh by měl následně vést ke zvýšení výkonnosti podniku.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Kostov, Filip ; Hanušová, Helena (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti SEEIF Ceramic, a.s. v období 2016 až 2020. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy a vybrané metody finanční analýzy, které jsou nezbytné pro její správné vypracování. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti a aplikuje jednotlivé ukazatele na zkoumaný podnik. Závěr práce obsahuje návrhy na zlepšení finanční situace podniku.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Kostov, Filip ; Hanušová, Helena (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti SEEIF Ceramic, a.s. v období 2016 až 2020. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy a vybrané metody finanční analýzy, které jsou nezbytné pro její správné vypracování. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti a aplikuje jednotlivé ukazatele na zkoumaný podnik. Závěr práce obsahuje návrhy na zlepšení finanční situace podniku.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.