Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Systém hodnocení a odměňování pracovníků a návrh změn ve vybrané společnosti
Kamenovská, Tereza ; Fojtů, Kateřina (oponent) ; Kruntorádová, Markéta (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá analýzou systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti SEŽEV-REKO a.s. Teoretická část se zabývá objasněním pojmů odměňování a motivace a metodami hodnocení. V praktické části je popsán současný stav systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti. Pomocí dotazníkového šetření je také nastíněna spokojenost zaměstnanců s danými systémy. Výstupem práce jsou návrhy na zlepšení současného stavu systému hodnocení a odměňování.
Systém hodnocení a odměňování pracovníků a návrh změn ve vybrané společnosti
Kamenovská, Tereza ; Fojtů, Kateřina (oponent) ; Kruntorádová, Markéta (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá analýzou systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti SEŽEV-REKO a.s. Teoretická část se zabývá objasněním pojmů odměňování a motivace a metodami hodnocení. V praktické části je popsán současný stav systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti. Pomocí dotazníkového šetření je také nastíněna spokojenost zaměstnanců s danými systémy. Výstupem práce jsou návrhy na zlepšení současného stavu systému hodnocení a odměňování.
Analýza systému hodnocení a odměňování pracovníků a návrh změn ve vybrané společnosti
Kamenovská, Tereza ; Boušková, Štěpánka (oponent) ; Kruntorádová, Markéta (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá analýzou systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti. Teoretická část se zabývá objasněním pojmů odměňování a motivace a metodami hodnocení. V praktické části je popsán současný stav systému hodnocení a odměňování v podniku. Pomocí dotazníkového šetření je také nastíněna spokojenost zaměstnanců s danými systémy. Výstupem práce jsou návrhy na zlepšení současného stavu systému hodnocení a odměňování.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.