Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
KRAMPL, Pavel
Tato práce se zabývá dynamikou prokysávání mléka po zaočkování vybranou mlékařskou kulturou v závislosti na měnící se podmínky kultivace a odlišných vlastnostech kultivačního média. Cílem práce je: {$\bullet$} Zhodnocení vlivu tepelného ošetření mléka na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. {$\bullet$} Zhodnocení vlivu teploty milk na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. {$\bullet$} Zhodnocení vlivu kvality mléka na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. V první části práce je popsáno mléko jako surovina, jeho technologické a mikrobiologické vlastnosti, rozdělení mlékařských kultur používaných v praxi a jejich aplikací. V další části práce je popsaná metodika, jakým způsobem bylo vedeno laboratorní šetření a jaké druhy surovin byly použity. V této části práce je také uvedeno jakým způsobem se toto šetření vyhodnocovalo a jakým způsobem jsou zjištěné výsledky zpracovány. Závěr práce tvoří popis a shrnutí výsledků šetření a je zde vedena diskuse a srovnávání výsledků šetření s jinými autory.

Viz též: podobná jména autorů
2 Krampl, Petr
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.