Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Odvetvové prostredie spracovania ovčích produktov
Ježovičová, Kamila
Diplomová práce na téma "Odvětvové prostředí zpracování ovčích produktů" je aplikovaná na slovenský trh. V práci je podrobně vypracovaná analýza tohoto odvětví z hlediska struktury, strategie a rivality, poptávkových podmínek, podpůrných a příbuzných odvětví, a taktéž podmínkových faktorů. Na základě této analýzy jsou určeny příležitosti a hrozby, po kterých následují doporučení pro firmy působící v ovčím zpracovatelském odvětví. Patří mezi ně mimo jiné to, aby subjekty své přebytky vyvážely na český a polský trh. K zajištění potřebné poptávky je třeba intenzivní a cílená propagace, doma i v zahraničí, která kromě toho také podpoří stagnující produkci tradičních slovenských ovčích sýrů. Dále je třeba rozšířit ovčí produkci o výrobky s vyšší probiotickou hodnotou, obnovit masové výrobky a zajistit jim nové distribuční cesty.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.