Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR.
JIRCOVÁ, Petra
Diplomová práce je zaměřena na téma Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR. Teoretická část se zabývá chemickým složením mléka obecně a jsou zde popsány mléčné výrobky a jejich význam pro lidské zdraví. Praktickou část tvoří dotazníky na dané téma a jejich vyhodnocení. Cílem práce bylo zjistit, jaké znalosti mají respondenti o mléce, jak často ho konzumují a z jakých zdrojů ho získávají.
Ovoce a produkty z jeho zpracování a jejich význam pro výživu
JIRCOVÁ, Petra
Bakalářská práce je zaměřena na téma ovoce a výrobky z jeho zpracování a jejich význam pro výživu. Teoretická část se zabývá chemickým složením ovoce obecně a jsou zde popsány výrobky z ovoce a jejich význam pro lidské zdraví. Věnuje se především vitaminům, vláknině a antioxidantům. Praktickou část tvoří dotazníky na dané téma a jejich vyhodnocení. Cílem práce bylo zjistit, jaké znalosti mají studenti a žáci o ovoci, jak často ho konzumují a z jakých zdrojů ho získávají.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.