Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Jakost masa lovné zvěře a zvěře z farmových chovů
Indráčková, Martina
Téma bakalářské práce je Jakost masa lovné zvěře a zvěře z farmových chovů. Cílem bylo zaměřit se na jakostní parametry u masa, respektive zvěřiny a na závěry vědeckých studií, které se zabývají specifickými jakostními ukazateli masa farmové a lovné zvěře. Je zde uvedeno rozdělení zvěře, popsána charakteristika vybraných druhů zvěře, péče o zvěř a vývoj lovu, až po samotné získávání zvěřiny. Dále jsou zde uvedeny veterinární a hygienické požadavky na maso a uvádění zvěře do oběhu. Značná část je věnována biologickým, chemickým a fyzikálním rizikům z konzumace masa. V závěru práce jsou uvedeny hlavní rozdíly mezi lovnou a farmovou zvěří a popsány vybrané druhy farmových zvířat.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.