Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Charakteristika baru - analýza provozních činností
Pilařová, Adéla ; Hrčková, Lena (vedoucí práce)
Práce je zaměřena na obecnou charakteristiku baru, jako jednoho z důležitých provozů veřejného stravování. Jednotlivé kapitoly jsou zaměřené na význam nápojů pro lidský organismus, legislativní podmínky podnikání, dále pak na charakteristiku baru, možnosti vzdělávání barového personálu a Českou barmanskou asociaci. Důležitou součást práce pak tvoří analýza konkurenčního prostředí kategorie bar na obvodu Prahy 1.
Analýza trhu vína v České republice
Belicová, Martina ; Hrčková, Lena (vedoucí práce)
Počátky vinařství v České republice. Vývoj vinařské legislativy. Rozšířené odrůdy révy vinné. Vinařské oblasti České republiky. Klasifikace o označování vín. Základní informace o stavu trhu vína v České republice. Současný český konzument vína. Potenciál pro rozvoj enoturistiky v České republice. Propagace vína a enoturistiky - podpůrné projekty. Výsledky výzkumného šetření zaměřeného na odhalení základních charakteristik spotřebního chování v oblasti konzumace vína a produktů spojených s nabídkou vína.
Podmínky a možnosti rozvoje cestovního ruchu v Českém středohoří
Leniček, Ondřej ; Hrčková, Lena (vedoucí práce) ; Feurichová, Šárka (oponent)
Práce mapuje a hodnotí podmínky pro rozvoj cestovního ruchu v Českém středohoří. Zejména přírodní a kulturně-historické atraktivity, ubytovací a stravovací služby, dopravní a doplňkovou infrastrukturu a propagaci regionu. Dále se zabývá využitím potenciálu pro cestovní ruch a návštěvností oblasti.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.