Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh na rozšíření firmy – výstavba balírny
Prosecká, Romana ; Hos, Michal (oponent) ; Mikulec, Luděk (vedoucí práce)
Tématem práce je návrh na rozšíření firmy - výstavba balírny. Návrh vychází z analýzy současné kapacity výrobních prostor a výrobního zařízení, rozboru hospodaření a zjištěných nedostatků. Na základě provedené analýzy byl vytvořen návrh na výstavbu nové výrobní budovy a doporučení k nákupu nového strojního zařízení. Součástí návrhu je výpočet nákladů investice.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Prosecká, Kateřina ; Hos, Michal (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení finanční situace Hosovy obchodní společnosti s.r.o. v letech 2016–2019 užitím finanční analýzy a hodnocením vnějšího a vnitřního prostředí. Na základě dosažených výsledků analýz jsou navržena možná opatření směřující ke zlepšení finanční situace společnosti.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Prosecká, Kateřina ; Hos, Michal (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení finanční situace Hosovy obchodní společnosti s.r.o. v letech 2016–2019 užitím finanční analýzy a hodnocením vnějšího a vnitřního prostředí. Na základě dosažených výsledků analýz jsou navržena možná opatření směřující ke zlepšení finanční situace společnosti.
Návrh na rozšíření firmy – výstavba balírny
Prosecká, Romana ; Hos, Michal (oponent) ; Mikulec, Luděk (vedoucí práce)
Tématem práce je návrh na rozšíření firmy - výstavba balírny. Návrh vychází z analýzy současné kapacity výrobních prostor a výrobního zařízení, rozboru hospodaření a zjištěných nedostatků. Na základě provedené analýzy byl vytvořen návrh na výstavbu nové výrobní budovy a doporučení k nákupu nového strojního zařízení. Součástí návrhu je výpočet nákladů investice.

Viz též: podobná jména autorů
1 Hos, Martin
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.