Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza týmové práce vybraného pracovního týmu ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o.
Hertík, Vojtěch ; Králová, Tereza (vedoucí práce) ; Surynek, Alois (oponent)
Obsahem této diplomové práce je analýza vybraného pracovního týmu společnosti Coca-Cola HBC s.r.o. Cílem této práce je na základě důkladné analýzy konkrétního pracovního týmu ve společnosti Coca-Cola HBC ČR s.r.o. přinést jeho manažerovi podklady a doporučení pro zlepšení efektivity týmové práce a rozvoj týmu. V úvodní části práce jsou představeny teoretické principy vztahující se k týmové práci. Dále je uvedena metodologie zpracování empirického šetření. V praktické části je pozornost věnována analýze konkrétního pracovního týmu a doporučením ke zlepšení efektivity týmové práce a k rozvoji týmu.
Analýza rizik BOZP ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika s.r.o.
Hertík, Vojtěch ; Hůlová, Marie (vedoucí práce) ; Bryxová, Michaela (oponent)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice bezpečnosti práce, konkrétně analýze rizik ve společnosti Coca -- Cola HBC Česká republika. Cílem práce je vytvořit návrh na zlepšení dokumentace BOZP podrobnou analýzou rizik v oddělení Cold -- Drink. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části -- teoretickou a praktickou část. V teoretické části je představena problematiku BOZP, uvedena související legislativa a přiblížena norma ČSN OHSAS 18001. V neposlední řadě je pozornost věnována také vyhledávání a hodnocení rizik. V souvislosti s tím jsou uvedeny vybrané metody, které podniky pro vyhledávání, potažmo hodnocení rizik, v současnosti používají. V části praktické je představen profil společnosti Coca -- Cola, popsána dokumentace společnosti v oblasti BOZP, uveden postup společnosti při analýze rizik a tabulka rizik vypracována pro oddělení Cold -- Drink. Na základě této tabulky je vytvořen návrh na zlepšení dokumentace -- tzv. Bezpečný pracovní postup pro oddělení Cold -- Drink.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.