Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Změna organizační architektury firmy a nastavení motivačního systému odměňování ve společnosti GfK Praha
Hanzal, Michal ; Dědina, Jiří (vedoucí práce) ; Kopkáně, Heřman (oponent)
V úvodní části diplomové práce je popsán teoretický základ pro problematiku řešenou v analytické části. Obsahem teoretické části je definování procesu, popsání významnosti jednotlivých procesů, krátký sumář historie řízení procesů, vyjmenování hlavních důvody pro zavedení procesního řízení a zejména porovnání rozdílů mezi funkčním a procesním řízením v organizaci. K samotnému postupu zpracování návrhu procesního řízení se věnuje druhá podkapitola teoretické části, která popisuje východiska zavádění procesního řízení, přípravu na celý projekt zpracování návrhu procesního řízení, postup analýzy současného stavu a následně návrh jednotlivých vzájemně propojených procesů včetně návrhu jejich implementace. V následující analytické části nejprve představuji společnost GfK celosvětově a poté i lokálně. Dále se diplomová práce zaměřuje zejména na českou pobočku GfK Praha, s.r.o. Po představení společnosti je zjišťována její současná situace, její začlenění do širšího kontextu pomocí PEST analýzy a její srovnání s konkurenčními výzkumnými agenturami. Po bližším porozumění Společnosti se práce zaměřuje na analýzu současného stavu hlavních procesů, tj. procesů, které vedou k zpracování klientských zakázek. Na základě této analýzy a mnoha pracovních schůzek s klíčovými zaměstnanci společnosti GfK Praha jsou navrženy procesní mapy, které jsou přílohou této diplomové práce včetně popisů těchto nových napřímených procesů. Z procesních map jsou poté jednoznačně viditelné odpovědnosti jednotlivých vedoucích zaměstnanců, tj. vlastníků procesů a tudíž i jejich návaznost na novou organizační strukturu Společnosti, která byla taktéž na základě procesních map navržena.

Viz též: podobná jména autorů
4 Hanzal, Martin
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.