Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Výroba a srovnání ovocných protlaků
Grůzová, Lenka
Diplomová práce na téma Výroba a srovnání ovocných protlaků byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2016/2017. Cílem této práce bylo navrhnout a připravit několik variant ovocných protlaků a srovnat s produkty z maloobchodní sítě.Práce pojednává o technologii výroby ovocných protlaků a příkrmů, požadavcích na složení a označování těchto výrobků. V experimentální části se práce zabývá srovnáním vyrobených a koupených ovocných protlaků dle stanovených jakostních parametrů a senzorického hodnocení.
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti
Grůzová, Lenka
Bakalářská práce na téma Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2014/2015. Cílem práce bylo zaměřit se na sortiment kečupů v maloobchodní síti a popsat jakostní požadavky na kvalitu kečupů. Práce pojednává o technologii výroby kečupů, jakostních požadavcích a obsahuje přehled nabízených kečupů ve vybraných maloobchodech. Dále se práce zabývá srovnáním sortimentu kečupů a senzorickým hodnocením vybraných vzorků kečupů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.