Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Riziko projektování elektronického obchodu firmy
Gazdíková, Pavla ; Zmrzlík, Tomáš (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se ve své úvodní části zabývá teoretickými poznatky z oblasti projektování elektronického obchodu a strategie firmy. Druhou část práce tvoří analýza současné situace firmy. Ve třetí, stěžejní části navrhuji obnovení internetového obchodu firmy a předkládám návrh e-shopu.
Model e-aukce pro firmu
Gazdíková, Pavla ; Zmrzlík, Tomáš (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce se ve své úvodní části zabývá teoretickými poznatky z oblasti interního internetového nákupu a e-aukcí. Druhá část práce je tvořena analýzou současného stavu ve firmě. Ve třetí, stěžejní části, je předložen návrh řešení e-aukce pro firmu Siemens Industrial Turbomachinery, s.r.o.
Sacharidy ve výživě člověka
Gazdíková, Pavla
Tato bakalářská práce popisuje význam a celkovou roli sacharidů ve výživě člověka. Podrobně pojednává o nejvýznamnějších zástupcích jednotlivých skupin sacharidů, jejich stavbě, funkci a výskytu. Poměrně značná část je zaměřena na potravní vlákninu a její účinky na lidský organizmus. Dále jsem věnovala pozornost trávení, vstřebávání a metabolizmu sacharidů, v menší míře pak poruchám metabolizmu. V rámci hladiny krevní glukózy jsou objasněny pojmy glykemický index a glykemická nálož. Kromě sacharidů jsou okrajově zmíněny i další fyziologické potřeby člověka. V závěrečné části bakalářské práce je popsán vliv sacharidů na jednotlivá onemocnění a s tím související doporučená konzumace sacharidů.
Sledování vybraných mikrobiologických ukazatelů u rostlinného produktu v průběhu skladování
Gazdíková, Pavla
Experimentální část diplomové práce se zabývá výrobou a sledováním mikrobiologických ukazatelů u zakysaných rostlinných produktů v průběhu skladování. Pro výrobu byly použity čtyři suroviny: sója, mandle, kešu a mák. Všechny čtyři vzorky obsahují citrusový pektin, ovocné sladidlo a jogurtové kultury s obsahem bifidobakterií. V rámci mikrobiologické analýzy byl sledován celkový počet mikroorganismů, bakterie mléčného kvašení, koliformní bakterie, kvasinky a plísně. Bylo zjištěno, že s rostoucí dobou skladovatelnosti roste počet sledovaných mikroorganismů. Výsledky z mikrobiologické analýzy poukázaly na zdravotní nezávadnost všech sledovaných vzorků po dobu jednoho týdne skladování. Z nutričního hlediska byl nejvyšší obsah tuku stanoven u vzorku z mandlí, nejvyšší obsah celkového dusíku u vzorku ze sóji. Nejlepší hodnocení laickou veřejností získal vzorek z mandlí. Při senzorické analýze proškolenou společností nebyl prokázán statisticky průkazný rozdíl mezi hodnocenými vzorky (p < 0,05).
Riziko projektování elektronického obchodu firmy
Gazdíková, Pavla ; Zmrzlík, Tomáš (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se ve své úvodní části zabývá teoretickými poznatky z oblasti projektování elektronického obchodu a strategie firmy. Druhou část práce tvoří analýza současné situace firmy. Ve třetí, stěžejní části navrhuji obnovení internetového obchodu firmy a předkládám návrh e-shopu.
Model e-aukce pro firmu
Gazdíková, Pavla ; Zmrzlík, Tomáš (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce se ve své úvodní části zabývá teoretickými poznatky z oblasti interního internetového nákupu a e-aukcí. Druhá část práce je tvořena analýzou současného stavu ve firmě. Ve třetí, stěžejní části, je předložen návrh řešení e-aukce pro firmu Siemens Industrial Turbomachinery, s.r.o.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.