Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech
Ficová, Michaela
Diplomová práce na téma Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie a zahradnických produktů na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v letech 2016/2017. Práce je zaměřena na význam asimilovatelného dusíku v hroznových moštech s ohledem na odrůdu a stanoviště. V praktické části bylo formaldehydovou titrací měřeno množství asimilovatelného dusíku v moštech v pěti bílých odrůdách révy vinné ze dvou vinařských podoblastí. Dále bylo navýšeno množství asimilovatelného dusíku hydrogenfosforečnanem diamonným, síranem amonným a čtyřmi komerčními živnými solemi.
Senzorické odlišnosti odrůdových vín
Ficová, Michaela
Bakalářská práce na téma Senzorické odlišnosti odrůdových vín byla vypracována v letech 2014/2015 na Ústavu posklizňové technologie a zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Cílem bakalářské práce bylo popsat organoleptické vlastnosti vín a látky, které je způsobují. Blíže byly popsány vybrané odrůdy, a to Ryzlink rýnský, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rulandské modré a Caber-net Sauvignon. Dále byla vyhodnocena organoleptická data těchto vín popisující celkové bodové hodnocení, profil struktury a mohutnosti vín a aromatický profil vín.

Viz též: podobná jména autorů
2 FICOVÁ, Monika
2 Ficová, Martina
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.