Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Posouzení hygienické úrovně prostředí vybraných potravinářských provozoven a domácností
DROZDOVÁ, Aneta
Adekvátní úroveň hygieny prostředí, ve kterém se manipuluje s potravinami je jedním z důležitých faktorů, jenž ovlivňuje udržení kvality a zdravotní nezávadnosti potravin. Cílem diplomové práce bylo (i) mikrobiologickou analýzou posoudit úroveň hygieny ve vybraných domácnostech (n=3) a v potravinářských provozovnách (n=3). Mikrobiologická analýza zahrnovala stanovení: celkového počtů aerobních a psychrotrofních mikroorganismů, koliformních bakterií, a dále kvasinek a plísní. Dále (ii) prostřednictvím dotazníkového šetření u zaměstnanců potravinářských provozoven (n=50) a široké veřejnosti (n=259) prověřit informace týkající se manipulačních postupů s potravinami.
Posouzení účinnosti sanitace chladicích zařízení v různých provozech
DROZDOVÁ, Aneta
Adekvátní úroveň hygieny chladicích zařízení je jedním z důležitých faktorů, jenž ovlivňuje udržení kvality a zdravotní nezávadnosti uskladněných potravin. Cílem bakalářské práce bylo posoudit účinnost sanitace vybraných chladicích zařízení v domácnostech (n=3) a v gastronomických provozovnách (n=3). Mikrobiologická analýza zahrnovala stanovení: celkových počtů mezofilních, koliformních a psychrotrofních mikroorganismů, a dále kvasinek a plísní.

Viz též: podobná jména autorů
2 DROZDOVÁ, Adéla
4 Drozdová, Adriana
3 Drozdová, Alexandra
3 Drozdová, Anna
1 Drozdová, Anna Marie
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.