Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Mikroflóra masných výrobků
Burdová, Eva
Tato diplomová práce popisuje důležité body ve výrobě jednotlivých skupin masných výrobků, které významně ovlivňují složení výsledné mikroflóry, zejména počáteční mikroflóru masa, tepelné opracování nebo fermentaci. Definuje saprofytickou mikroflóru a mikroorganismy způsobující alimentární onemocnění. Zabývá se mikroorganismy používanými v masné výrobě a jejich vývojem do budoucnosti. Navrhuje způsoby boje proti nežádoucím mikroorganismům v masných výrobcích. Součástí této práce je experimentální stanovení významných skupin mikroorganismů v tepelně opracovaných masných výrobcích, konkrétně v paštikách, v průběhu doby použitelnosti a po jejím vypršení. Z výsledků vyplývá, že ve společnosti, která produkuje výrobky analyzované v této diplomové práci, není problém při dodržování hygienických pravidel při výrobě, přepravě a skladování paštik.

Viz též: podobná jména autorů
6 Burdová, Eliška
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.