Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrh podnikatelského plánu cukrárny
Bradićová, Kristina ; Koudelková, Petra (vedoucí práce) ; Vranka, Marek (oponent)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení luxusní cukrárny Carpe Culinam v centru Prahy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vymezení základních pojmů týkajících se podnikání a podnikatelského plánu, právních forem podniku a specifik marketingu v gastronomii, a vysvětluje teorie marketingového mixu rozšířených P, SWOT a PEST analýzy. Praktická část aplikuje teoretické poznatky na konkrétní podnikatelský záměr. Zahrnuje detailní popis podniku, analýzu odvětví, výrobní, marketingový, organizační a finanční plán, harmonogram a hodnocení rizik. Každá z těchto částí je podrobně rozpracována s cílem poskytnout co nejkomplexnější pohled na plánovaný podnik. Finanční plán detailně rozepisuje počáteční investice a plánovaný výkaz zisku a ztrát, což poskytuje jasný přehled o finančních aspektech podniku. V závěru práce je podnikatelský plán prezentován jako nástroj, který by mohl posloužit jako základ pro založení a provoz luxusní cukrárny Carpe Culinam. Klíčová slova podnikatelský plán, založení podniku, společnost s ručením omezeným, cukrárna, marketingový plán

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.