Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán: kavárna
Bezemková, Nikola ; Pilař, Ladislav (vedoucí práce) ; Tereza, Tereza (oponent)
Diplomová práce pojednává o problematice založení kavárny. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. Teoretická část se zabývá vysvětlením základních pojmů nutných k podnikání, kam lze zařadit definice k podnikání, charakteristiky právních forem podnikání a nároky na stravovací zařízení. Dále v teoretické části je uvedena charakteristika města Pacova a jednotlivé složky podnikatelského plánu. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským plánem a jeho částmi, popsané podrobně v teoretické části práce. Podnikatelský plán se skládá z jedenácti kroků, který vytváří celkový obraz pro majitele i možné investory. První strana podnikatelského plánu uvádí titulní list, s názvem podniku, logem, adresou, odpovědným vedoucím a kontakty. Další strany plánu tvoří shrnutí, základní informace o podniku, popis podnikatelské příležitosti, kterou chce podnik využít a následně ovládnout zjištěnou mezeru na trhu. Dále je vypracována část zajištění vstupů a dodavatelů jednotlivých nutných surovin, potencionální trhy a analýza konkurence v odvětví, marketingová a obchodní strategie, personální zdroje. V závěru plánu je uveden finanční plán, nejdůležitější část podnikatelského záměru, který rozhoduje o možné realizaci projektu a objasňuje, zda je výhodnější z pohledu majitele, kavárnu provozovat nebo ji pronajímat. Posledním oddílem jsou hlavní předpoklady úspěšnosti projektu a přílohy. Veškeré závěry jsou podloženy ověřenými a reálnými informacemi z dostupných zdrojů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.