Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Toky cestami omezené délky
Altmanová, Kateřina ; Kolman, Petr (vedoucí práce) ; Pangrác, Ondřej (oponent)
V bakalářské práci se zabýváme problémem k-omezeného toku, a tedy toku, který lze dekomponovat na cesty délky nejvýše k. Podáváme přehled o známých výsledcích v této oblasti a zmiňujeme také problém k-omezeného řezu, což je množina hran z tokové sítě, která po odebrání z tokové sítě způsobí, že nee- xistuje v takto pozměněné síti k-omezený tok. Hlavním cílem práce je detailní prozkoumání článku The Maximum k-flow in a Network od autorů V. Kou- bek a A. Říha, publikovaného ve sborníku konference Mathematical Foundations of Coputer Science 1981, str. 389-397 a podání vysvětlení složitých pasáží a do- plnění vynechaných důkazů. Cíl doplnit chybějící důkazy, v této práci naplněný není. Ukázalo, že v citovaném článku mají autoři zásadní chybu. Místo doka- zování vynechaných důkazů se zaměřujeme na popsání problému, proč původní algoritmus nefunguje. 1
Vývojové tendence a ekonomická diferenciace v masozpracujícím průmyslu v zemích EU
Altmanová, Kateřina
Diplomová práce se zabývá vývojovými tendencemi a ekonomickou diferenciací v masozpracujícím průmyslu v zemích Evropské unie. Pomocí teoretických východisek jsou charakterizovány základní etapy vývoje zemědělství a vývoj agrobyznysu v rámci globalizace v agrárním sektoru. Tato východiska mají lépe nastínit pohled na potravinovou vertikálu, navazující fáze zpracování a distribuci potravin. Dalším bodem teoretických východisek v této práce je vznik společné zemědělské politiky spolu s jejími reformami. Cílem praktické práce je následně charakterizovat a analyzovat vývoj světového agrobyznysu v masozpracujícím průmyslu členských států EU. V rámci toho i charakterizovat vývoj komoditní vertikály masa v ČR a analyzovat její interakce s prostředím na jednotném trhu EU.

Viz též: podobná jména autorů
1 Altmanová, Kristýna
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.