Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
The modification of the product and its impact on financial indicators
Šikyňová, Katarína ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kvítková, Zuzana (oponent)
Předmětem diplomovej práce na téma Modifikace produktu a jeho vliv na finanční ukazatele, je navrhnout produkty resp. služby hodné modifikace, přepočítat náklady a obraty této modifikace a následně její celkovou výnosnost pro rekreačně-gastronomickou společnost působící v cestovním ruchu. Samotné kalkulaci předchází vymezení základních pojmů a definice modifikace jako takové a marketingový výzkum formou dotazníkového průzkumu, jehož cílem je charakterizovat zákaznickou strukturu společnosti a získat od zákazníků-respondentů návrhy nimi dotazovaných produktů. Na závěr se za spolupráce managementu analyzované společnosti přepočítají dopady modifikace dotazovaných produktech (služeb) na finanční ukazatele s cílem určit, zda je modifikace jev žádaný a zda přinese společnosti výnos. Analyzovat dopady modifikace jsou hlavním cílem této diplomové práce.
Financial analysis of gastronomic facility
Šikyňová, Katarína ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Jenčková, Jiřina (oponent)
Předmětem bakalářské práce na téma "Finanční analýza gastronomického zařízení" je provedení finanční analýzy obchodní společnosti za roky 2011 až 2013, se zaměřením na elementární metodu, analýzu poměrových ukazatelů. Této analýze předchází vymezení základních pojmů a definice finanční analýzy obecně, jako součást teoretické části. Po všeobecné charakteristice analyzované společnosti budou, na základě finančních výkazů za tři účetní období, analyzovány vybrané poměrové ukazatele. Následně budou výsledky analýzy interpretovány. Na závěr, se s pomocí zjištěných výsledků navrhnou opatření, která teoreticky mohou vést k případnému vylepšení jednotlivých ukazatelů, a tudíž ke zlepšení celkové finanční situace společnosti, což je hlavním cílem této bakalářské práce

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.