Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh komunikačního mixu vybraného podniku
Šikulová, Andrea ; Ing.Petr Svoboda,Ph.D. (oponent) ; Milichovský, František (vedoucí práce)
Záměrem diplomové práce je vytvoření návrhu komunikačního mixu pro podnikatelský subjekt, který je aktivní v oblasti stavebnictví. Diplomová práce je rozdělena do dvou oddílů. První část práce obsahuje teoretické aspekty dané problematiky, které jsou následně využity při zpracování části praktické. Praktická část zahrnuje představení vybraného podniku a vypracování podrobných analýz současného stavu. V návaznosti na vypracování analýz jsou navrhnuta řešení, která vedou ke zlepšení současného komunikačního mixu v podniku.
Návrh komunikačního mixu vybraného podniku
Šikulová, Andrea ; Ing.Petr Svoboda,Ph.D. (oponent) ; Milichovský, František (vedoucí práce)
Záměrem diplomové práce je vytvoření návrhu komunikačního mixu pro podnikatelský subjekt, který je aktivní v oblasti stavebnictví. Diplomová práce je rozdělena do dvou oddílů. První část práce obsahuje teoretické aspekty dané problematiky, které jsou následně využity při zpracování části praktické. Praktická část zahrnuje představení vybraného podniku a vypracování podrobných analýz současného stavu. V návaznosti na vypracování analýz jsou navrhnuta řešení, která vedou ke zlepšení současného komunikačního mixu v podniku.
Vliv konkurence v českém bankovním sektoru na výši RPSN bankovních úvěrů
Šikulová, Andrea
Cílem této práce je vyhodnotit vliv konkurenčních podmínek v bankovnictví na výši RPSN bankovních úvěrů. V praktické části je provedena analýza konkurence v českém bankovním sektoru a rozbor ukazatele RPSN. Rovněž je zde provedena analýza variability výše RPSN u několika bank. Závěr práce obsahuje vyhodnocení vlivu konkurence a činnosti centrální banky na výši RPSN, přičemž jsou zde uvedeny i možné perspektivy do budoucna.

Viz též: podobná jména autorů
2 Šikulová, Anna
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.